Въпреки наказанието - Гуардиола и Стърлинг нямат намерение да мърдат от Манчестър Сити


Въпреки наказанието - Гуардиола и Стърлинг нямат намерение да мърдат от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1448 0

В Манчестър Сити получиха и малко добри новини, които ще им позволят поне за известно време да си отдъхнат след тежкото наказание, наложено от УЕФА. Хосеп Гуардиола и Рахийм Стърлинг планират да останат в клуба, въпреки че бе изхвърлен за два сезона от европейските клубни турнири.

Мениджърът е казал пред играчите, че няма никакво намерение да напусне и остава, информира Sky Sports. Същото е сторил и нападателят на тима, въпреки че няма да може да играе с големите клубове в Европа. "Рахийм е фокусиран единствено върху Манчестър Сити и в момента няма да се разсейва от разговорите за трансфери, в който и да е друг клуб", заяви агентът на английския национал.

Според The Athletic" пък испанският треньор е имал кратка мотивираща реч в съблекалнята преди тренировката в събота. Изданието твърди, че настроението в съблекалнята е било в стил "Ако УЕФА не ни обича, майната му, ще им покажем".

"Сега повече от всякога трябва да им покажем, че сме талант, а не пари", е казал амбицираният Гуардиола на своите играчи по време на тренировката. А каква е последната актуална заплаха, която виси над клуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички