Интер влезе в релси срещу Каляри


Интер влезе в релси срещу Каляри
Снимка: Getty Images/Guliver

1438 0

Интер надигна глава, след като влезе в побнедна серия в Серия А. "Нерадзурите" победиха Каляри като гости с 2:1, което бе трети пореден успех за италианския гранд.

Победата в Каляри за тима на Роберто Манчини бе първа от 2010 година насам и бе постигната трудно. Няколко пропуска на Лукаш Подолски и спасен удар на Дуйе Чоп от голлинията белязаха първото полувреме. Трите гола обаче паднаха след почивката.

Почти веднага след подновяването Матео Ковачичи се разписа след успешна акция с Подолски и Икарди. Каляри натисна, но изравнителният гол не идваше. Вместо това Икарди в 68-ата минута удвои преднината на гостите от Милано. Попадението бе под номер 14 за играча през този сезон.

Сардинците се върнаха в мача с малко късмет. Жезуш сбърка, ударът на Лонго се отби в близката дясна греда и срещна гърба на Карисо, за да се върне в мрежата – 2:1. Две греди - на МПоку и на Ернанес вдигнаха градуса на напрежението до края, но резултатът остана 2:1 в полза на гостите.

Интер се изкачи на шесто място в класирането, с 4 точки по-малко от петия в таблицата Фиорентина. Каляри остава в зоната на изпадащите на 18-а позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички