Интер се опази от срам срещу Кротоне, но не и от гнева на феновете


Интер се опази от срам срещу Кротоне, но не и от гнева на феновете
Снимка: Getty Images/Giulliver

1111 0

Интер постигна драматична и изстрадана победа с 3:0 над абсолютния новак в Серия А Кротоне, който едва миналата седмица постигна първата си победа в елита в историята си.

Попаденията паднаха в последните десетина минути на двубоя, който протече изцяло пред вратата на гостите, но безбройните удари и положения бяха материализирани едва в 84-ата минута.

Тогава Икарди с великолепен 30-метров пас намери Иван Перишич на дясното крило в първия случай, в който по фланга имаше пространство за спринт с топка. Хърватинът се възползва по най-добрия начин и след като нахлу в наказателното поле прати топката в мрежата с чудесен диагонален изстрел.

180 секунди по-късно пък Икарди бе безкомпромисно повален в наказателното поле тъкмо преди да получи топката и сам реализира отсъдената дузпа за 2:0. В 92-ата минута Икарди видя как гол за 3:0 му е отменен заради засада, но само малко по-късно вече напълно редовно се разписа за крайното 3:0 след пас на Едер.

Аржентинският нападател вече има 11 гола във всички турнири и 10 в Серия А, като се изравни с Един Джеко (10 за Рома, но с мач по-малко).

Иначе преди да се стигне до попаденията Интер имаше 15 удара срещу 0 за съперника, но трябваше да изнерви тифозите си до краен предел. Тези от "Курва Норд" протестираха с упрека, че сегашната ситуация е срамна за 108-годишната история.

Интер е девети със 17 точки, докато Кротоне е с 5 на последната позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички