Интер се измъкна срещу Лацио в зрелищен край на 2014 в Серия А (ВИДЕО)


Интер се измъкна срещу Лацио в зрелищен край на 2014 в Серия А (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1444 0

Интер на Роберто Манчини продължи с трудностите си, но стигна до полуобрат срещу Лацио на "Джузепе Меаца", а трилърът между двата тима завърши при резултат 2:2. 

През първото полувреме двата отбора имаха доста шансове, но "орлите" успяха да се възползват от своите и водеха с 2 гола до почивката.

120 секунди след началото на мача Лацио водеше с 1:0, след като Стефан Радо направи хубав рейд отляво и центрира в наказателното поле, където беше Фелипе Андерсон. Той овладя брилянтно във въздуха, размина Ранокия и стреля по диагонала - 1:0.

Второто попадение на тима беше от още по-голяма класа, като в 37' Ранокия пропусна да пресече пас. Андерсон овлядя, влезе в наказателното поле и с прекрасна работа с краката навърза трима и промуши топката в долния десен ъгъл на смаяния Ханданович.

През второто полувреме Интер продължи да натиска, но без особен резултат. Това обаче се промени в 66', когато при избита топка след центриране Матео Ковачич стреля от воле и буквално можеше да скъса мрежата - прекрасен гол и 1:2.

Феновете на "Джузепе Меаца" се израдваха още един път, когато Бонацоли центрира от пряк свободен удар, а там Паласио с глава сложи край на повече от 200-дневната си голова суша в Серия А.

Така Лацио пропусна шанс да застане еднолично на 3-о място, като се изравни със Сампдория и Наполи, които са с актив от 27 точки. С 6 точки по-малко е Интер на 11-о място.

 


Highlights - Inter 2-2 Lazio - 21-12-2014 by JuventusFans

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички