Интер с офанзива за защитник на Реал Мадрид


Интер с офанзива за защитник на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2293 0

Италианският гранд Интер е твърдо решен да се върне в топ 3 на Серия А и продължава да е активен на трансферния пазар. Новата трансферна цел №1 е Фабио Коентрао, който е в Реал Мадрид, но се очертава да е твърда резерва на Марсело под ръководството на Рафаел Бенитес.

"Гадзета дело спорт" информира, че "нерадзурите" са твърдо решение да вземат португалския национал, за който "кралския клуб" брои над 30 милиона евро преди 4 сезона.

Доскоро се смяташе, че Порто е фаворит за левия бранител, но в последните дни Пиеро Аусилио работи усилено по привличането на Коентрао, чийто агент Жорже Мендеш е близък приятел на спортния директор на Интер.

Освен това самият агент не желае Фабио да се връща в Португалия, особено в Порто, който е големият съперник на Бенфика в местното първенство.

"Нерадзурите" почти са се разбрали за параметрите по договора на Коентрао, а офертата към Реал Мадрид е за наем със задължителна опция за откупуване след края на сезон 2015/16.

В "белия балет" пък нямат проблем да се отърват от заплатата на играча и да налагат Денис Черишев като алтернатива на Марсело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички