Реал Мадрид с решаващ ход в сагата "Де Хеа"


Реал Мадрид с решаващ ход в сагата "Де Хеа"
Снимка: Getty Images/Guliver

3276 0

Реал Мадрид няма да плати 40 милиона евро за Давид Де Хеа и испанският национал ще остане в Манчестър Юнайтед до края на сезона. Това стана ясно от подробен материал, поместен в страниците на вестник "Марка". 

Ръководството на "кралския клуб" смята, че офертата от 25+5 милиона евро е повече от достатъчна за услугите на играч, който е свободен агент от 1-и юли 2016 година и вече има подписан договор с тима. 

Освен това Кейлор Навас е бил привикан на лична среща с президента и Рафаел Бенитес, които са го уверили, че през сезон 2015/16 година ще се разчита основно на неговите услуги, а Кико Касия ще пази, когато се дава почивка на костариканския страж. 

До това решение се е стигнало и след консултация на клубната управа с Бенитес. Той е категоричен, че предпочита да бъдат похарчени пари за централен нападател, който да е конкурентоспособен на Карим Бензема, както и за заместник на Тони Кроос. 

Испанският треньор е попитал и за евентуална продажба на Асиер Ияраменди. 40-милионният халф не убеждава с изявите си и през новия сезон няма да получава много шансове за изява. 

Още новини от Испания ЧЕТЕТЕ ТУК 

Още новини от Англия ЧЕТЕТЕ ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички