Интер продължи лошата серия и срещу слабак


Интер продължи лошата серия и срещу слабак
Снимка: Getty Images

2142 0

Дженоа и Интер завършиха 0:0 в мач от 27-мия кръг в Серия А. "Нерадзурите" записаха четвърти пореден мач без победа и останаха втори в класирането с 55 точки, на две зад градския съперник Милан.

Момчетата на Симоне Индзаги се представиха далеч под очакванията срещу аутсайдера в Калчото. Първите по-сериозни възможности дойдоха именно от генуезци. В 7-ата минута Гудмундсон стреля много близо до гредата. Филипо Мелегони в 29-ата минута също отправи опасен удар, но Самир Ханданович се намеси.

Второто полувреме беше белязано от ужасната контузия на халфа Андреа Камбиасо. Той се появи в игра в 53-ата минута на мястото на Никола Максимович, но в 60-ата минута получи травма и трябваше да бъде принудително сменен.

Интер под контрола над мача, като през втората част момчетата на Симоне Индзаги отправиха 8 удара и нито един от тях не беше в рамките на вратата. В 89-ата минута Лаутаро Мартинес пропиля най-чистото положения за Интер, като ударът му с глава мина над вратата.

В следващия кръг Интер е домакин на Салернитана, а Дженоа играе с Емполи. Каква акция против войната в Украйна предприе Серия А, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички