Лукаку за Конте: Беше първият в кариерата ми, казал ми, че съм играл като боклук


Лукаку за Конте: Беше първият в кариерата ми, казал ми, че съм играл като боклук
Снимка: Getty Images/Guliver

2439 0

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку говори за това какви са трудностите в работата с Антонио Конте. Белгиецът призна на какво е подлаган от треньора си, когато играе слабо, но също така изказа голямото си уважение към него.

"Не бива да си позволиш да разочароваш Конте. Той говори за това открито. Треньорът винаги говори директно дали играеш добре, или не. Спомням си един от първите ми мачове в Шампионска лига - срещу Славия в Прага, когато играх много слабо, сякаш в онзи ден се превърнах в купчина боклук. Наистина чух "няколко комплимента" от него пред целия отбор. Такова нещо никога не се бе случвало в кариерата ми. Никога", коментира Лукаку пред Sky Sports.

Запитан дали италианецът някога е хвърлял предмети по него, нападателят заяви: "Не, той просто ми каза, че съм играл като боклук и че би ме заменил след пет минути, ако повторя нещо подобно. Но това са дреболии, защото веднага след това - в дербито срещу Милан, изиграх един от най-добрите си мачове за сезона. Той просто ми даде правилната насока - той повярва в мен и самият аз бях уверен в себе си", допълни белгиецът.

"Той прави това за всички, независимо кой сте. Всички сме равни. Ти работиш усилено, тренираш и играеш. Ако не правиш всичко това, което той казва, не играеш. Ти знаеш къде се намираш - това е, което уважавам в Антонио Конте", каза още Лукаку. А защо според Конте Интер не може да победи в 3 поредни мача в Серия А вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички