Интер прекрати преговорите с Пауло Дибала


Интер прекрати преговорите с Пауло Дибала
Снимка: Getty Images

1555 0

От Интер са прекратили преговорите с Пауло Дибала за негов свободен трансфер в клуба. Това съобщи трансферният експерт Джанлука Ди Марцио, въпреки че допреди няколко дни се смяташе за сигурно, че досегашният нападател на Ювентус ще облече екипа на "нерадзурите".

На този етап Интер са спрели преговорите и не знам дали изобщо ще ги подновят. Милан също размишляват върху това, но все още не са предприели някакви конкретни стъпки. Според мен Дибала дори не знае къде ще отиде, нито приближените му. Агентът му - Де Веки беше в Милано, но не заради среща с Интер или Милан. Той проучва международния пазар, за да види кои клубове са готови да се опитат и да засилят интереса си. При всички случаи Дибала ще трябва да приеме по-ниска заплата от тази, която желае, за да отиде в Милан. Има интерес към него от страна на Севиля, но оттам му предлагат само 3 млн. евро годишно. Не го иска нито един от топ клубовете в чужбина.", коментира Ди Марцио.

Дибала бе част от Ювентус в продължение на 7 сезона, като има над 100 гола за клуба във всички турнири. Договорът му със "Старата госпожа" изтече в края на тази футболна година и не не бе подновен, което остави аржентинеца на свободния пазар.

Вижте още: Ас на Интер нападна словесно Златан Ибрахимович.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички