Интер измъкна точка от Наполи в дерби с луд финал


Интер измъкна точка от Наполи в дерби с луд финал

1638 0

Интер и Наполи завършиха наравно 2:2 в мач от 7-ия кръг на италианската Серия А. След 80 минути игра, в които и двата тима имаха шансове да вземат мача, се стигна до вихрени 11 финални минути, в които паднаха 4 гола.

През първото полувреме "синьо-черните" имаха повече положения, но така и не успяха да превземат вратата на съперника. Наполи обаче се окопити и изигра по-силна втора част. Така се стигна и до първия гол, дело на Кайехон в 79-ата минута. След изпълнение на тъч Видич изби с глава, но топката попадна у краката на Кайехон, който не се поколеба и откри резултата - 0:1.

Домакините успяха да се върнат в мача 3 минути по-късно. След изпълнение на корнер топката бе отклонена към нахлуващия от втора позиция Гуарин, който отблизо възстанови равенството. От радост старши треньорът на "нерадзурите" Валтер Мадзари напусна техническата си зона, заради което бе изгонен от съдията.

Наполи не се предаде и в 90-ата минута поведе отново. Кайехон бе намерен от Давид Лопес в наказателното поле и отблизо се разписа за 1:2. Само минута по-късно обаче Ернанес донесе точката за своя Интер със страхотен удар с глава.

След ремито Интер зае девета позиция във временното класиране с девет точки. Наполи пък е на седма позиция с 2 повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички