Интер - Наполи


Интер - Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

2541 0

Отборът на Интер посреща Наполи в среща от 7-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят е в Неделя от 21:45 часа на стадион „Сан Сиро“ и ще се ръководи от Даниеле Орсато.

В лагера на домакините имат доста поводи за радост. Лекарският щаб на отбора успя да вдигне на крака цели четирима футболисти. Това са Ковачич, Нагатомо, Медел и Гуарин, които бяха под сериозна въпросителна за този мач.

Все пак обаче старши-треньорът Валтер Мадзари няма може да разчита на двама ключови футболисти - Джонатан и Кампаняро. Изходът от това дерби е решаващ за бъдещето на специалиста начело на Интер. Отборът допусна разгромни загуби от Каляри и Фиорентина и ако днес също се издъни, при това на свой терен, Интер може да има нов треньор.

Наполи стабилизира представянето си в Серия “А” и се изкачи до седмата позиция във временното класиране. Единственият отсъстващ в техния състав е Гаргано, като Жоржиньо се завърна в групата на тима и ще може да играе днес.

Мачът обаче е изключително важен и за гостите, тъй като сега е момента да се възползват от грешката на Ювентус. Известно е, че отборът от Неапол е афиширал апетити за Скудетото, но започна много мудно кампанията.

Прогноза: Интер - Наполи гол/гол, коефициент 1.8

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички