Ибрахимович: Сегашният Милан е катастрофа!


Ибрахимович: Сегашният Милан е катастрофа!
Снимка: Getty Images/Guliver

3300 0

Нападателят на Лос Анджелис Галакси - Златан Ибрахимович, изрази съжаление за състоянието на неговия бивш отбор Милан. Шведската звезда игра в Серия А в периода 2004-2012 година, като освен на Милан, носи екипите и на Интер и Ювентус.

"В Торино за мен всичко беше "уау", отидох в Ювентус млад и крайно амбициозен. Трансферът в Интер беше за мен професионална стъпка напред. Те ми дадоха контракт и ми казаха: "Иди и ни донеси титли". И всичко се разви отлично. Но никога не съм се чувствал толкова силен, както в Милан. В този отбор група родени шампиони в залеза им. Може би, ми беше много приятно да играя за Милан и защото преди това страдах в Барселона", коментира Ибрахимович, цитиран от Gazzetta dello Sport.

"Сегашният Милан е катастрофа. Те говорят много смело, но малко действат. Сега те не приличат на онзи Милан, в който се влюби целият свят. Може би, ги управляват не тези хора, които могат да доведат клуба до успех", допълни звездата. Наскоро се появи информация, че Барселона се кани да отмъкне светлия лъч в отбора на "росонерите". Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички