Ибрахимович и Донарума подписват нови договори с Милан


Ибрахимович и Донарума подписват нови договори с Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1433 0

Отборът на Милан е решил да поднови договорите на двама от ключовите си играчи след силния старт на сезона в Серия А. Голмайсторът Златан Ибрахимович е готов да удължи контракта си до юни 2022-ра година, като от тима се надяват, че с това те ще успеят да накарат и Джанлуиджи Донарума да преподпише.

Бившият шведски национал подписа едногодишен договор през септември и техническият директор на Милан Паоло Малдини обяви преди дербито на Милано, че се водят преговори с Мино Райола. Футболният агент представлява Ибрахимович и вратаря Донарума, който е във финалната година от договора си с „росонерите“. Според ‘Calciomercato.com’ от Милан се надяват, че италианският национал ще склони да подпише нов договор, ако 39-годишният швед остане на „Сан Сиро“ и след идното лято.

Тази вечер играчите на Милан започват участието си в груповата фаза на турнира Лига Европа. „Росонерите“ се изправят срещу Селтик в Глазгоу, като тимът ще се опита да продължи добрия си старт на сезона. А ето какво изказване направи Ибрахимович след успеха на Милан над Интер в дербито на Милано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички