Ибра се завърна на терена, но и припомни за голямото си его - няма намерение да спира с футбола


Ибра се завърна на терена, но и припомни за голямото си его - няма намерение да спира с футбола
Снимка: Getty Images

1881 0

Нападателят на Милан - Златан Ибрахимович, се завърна в игра в двубоя срещу Аталанта след дълго отсъствие заради контузия. Шведът обяви и плановете си да продължи кариерата си в миланския клуб. 41-годишният Ибрахимович играе за Милан от януари 2020 г. Договорът му с клуба изтича през лятото на 2023г.

Ибрахимович отново напомни за себе си и самочувствието, което притежава

"Когато съм в страхотна форма, аз съм най-добрият в света. И не се шегувам. Ако продължа да се представям на същото ниво, ще остана в Милан още една година. Смятам да играя още няколко години“, заяви Ибрахимович.

"Имаше много емоции за мен, измина година и два месеца, откакто не мога да играя футбола, който искам. Не се чувствах добре, ч не мога да върша това, което обичам. Страдах много - и заради това, което се случи с Мино Райола, и заради моето състояние. След това спечелихме Серия А, което ми върна част от енергия. Бях малко нервен в двубоя, но имам доверие в себе си и увереност". Освен това Ибрахимович се е устремил и към поредния рекорд в своята кариера, но за тази цел ще трябва да отбележи поне още един гол с екипа на Милан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички