И играч на Фиорентина с положителна проба за коронавирус


И играч на Фиорентина с положителна проба за коронавирус
Снимка: Getty Images/Gulliver

1259 0

Нападателят на Фиорентина Душан Влахович е дал положителна проба за коронавирус, съобщават от клуба. Към този момент той е изолиран в дома си. От италианския клуб написаха, че вече са стартирали всички законови процедури по изолация и изчисляване на кръга от хора, които са контактували с Влахович.

В Сампдория болните от COVID-19 вече са петима, а защитникът на Ювентус Даниеле Ругани също даде положителна проба за заразата. Това постави целия отбор на "бианконерите" под 14-дневна карантина, а италианският шампионат е прекратен до 3-и април.

Италианският гранд обяви, че служители на клуба са поставени под карантина след новината за заразяването на Ругани с коронавирус. Общият брой на поставените под карантина служители е 121. Сред тях има футболисти и ръководители. 

Проблемът с COVID-19, познат повече като коронавирус, се разраства все повече, което неминуемо оказва своя масивен ефект върху спорта и футбола. Следете НА ЖИВО всички подробности около щетите, които нанася той - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички