Гледай последния кръг от Серия А - ето как


Гледай последния кръг от Серия А - ето как
Снимка: Getty Images/Guliver

946 0

Битката за топ 4 в италианската Серия А продължава и в последния кръг на Калчото. Милан, Ювентус и Наполи се борят за две места в Шампионска лига. Интрига остава и в битката за Лига Европа и Лига на конференциите, където Сасуоло разчита на грешка на Рома срещу Специя. Ясни са единствено шампионът Интер и изпадащите Беневенто, Кротоне и Парма.

Аталанта е домакин на Милан в най-непредвидимия двубой от кръга. Бергамаските са мотивирани да запазят втората позиция в класирането за по-голям награден фонд, докато Милан ще постигне успех при завръщане в Шампионска лига след 7-годишна пауза.

Болоня с Валентин Антов не се бори за нищо, но ще излезе крайно мотивиран да препъне Ювентус и да се поздрави с престижен успех. За Верона двубоят с Наполи също не е от значение, но неаполитанци трябва да се хвърлят с всички сили, за да задържат мястото си в топ 4.

Двубоите са с начален час 21.45 ч. и ще бъдат предавани в каналите на MAX Sport (по Max sport 1 - Болоня срещу Ювентус и по Max sport 3 - Аталанта срещу Милан). Можете да следите НА ЖИВО всичко най-интересно от кръга и в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички