Андрий Шевченко: Оптимист съм, Милан ще влезе в топ 4


Андрий Шевченко: Оптимист съм, Милан ще влезе в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1310 0

Легендата на Милан и настоящ треньор на националния отбор на Украйна Андрий Шевченко коментира сезона на "росонерите", както и дали би се завърнал в клуба под някаква форма в бъдеще. 

„Милан е моят дом и бих искал да се върна. Ако някога имам шанс, ще се възползвам максимално от него. Говорим за бъдещето. В момента съм фокусиран върху Украйна, а Пиоли трябва да спечели място в Шампионската лига. Подкрепям Милан и се надявам, че ще завърши в четворката, но Аталанта е солиден отбор. Това ще бъде труден мач“, сподели Шева.

„Сезонът на Милан беше страхотен. Не успяха да се възползват максимално от мача с Каляри и сега са принудени да победят Аталанта. Треньорът се оценява според резултатите му. Това е реалността. Работата на Пиоли не може да бъде пропиляна. Отборът е с него, резултатите са добри. Никога не е лесно да победиш Ювентус като гост..

„Отсъствието на Ибрахимович се усети в последните мачове. Всичко се променя по отношение на харизма, защото Златан е лидер, но той има силно въздействие и тактически. С него на терена е различно за Милан, но се надявам, че той ще може да помогне на отбора и отстрани“,добави още Шевченко пред "Gazzeta dello sport".

Междувременно бивш капитан на Интер е бил предложен на Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички