Феновете на Интер осуетяват връщането на Балотели?


Феновете на Интер осуетяват връщането на Балотели?

1211 0

Напоследък се заговори за сериозен интерес от страна на Роберто Манчини към Марио Балотели, като новият наставник на Интер иска да върне италианския национал на "Джузепе Меаца".

Причината за това е трансферът на Алесио Черчи в Милан. Бившият нападател на Торино играе за Атлетико в момента, но през следващия полусезон ще се завърне в Италия, след като Галиани спазари да пусне Торес обратно при "дюшекчиите" за Черчи.

Така Манчини, който настояваше за този трансфер, трябва да се обърне към други нападатели, като на дневен ред са имената на Подолски и Балотели.

Завръщането на юношата на тима обаче най-вероятно няма да се осъществи, тъй като феновете настръхнаха срещу слуховете за трансфер на Марио. Те са крайно разочаровани от решението му да играе за Милан и са готови дори да подготвят протест, ако действително ръководството реши да привлече аса на Ливърпул.

В същото време и трансферът на Подолски зацикли, тъй като Арсенал не иска да пусне немския национал за по-малко от 7 милиона евро. Засега "нерадзурите" не дават повече от 5, а освен това могат да го вземат със свободен трансфер от лятото, тъй като световният шампион има договор до края на юни 2015 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички