Мино Райола връща Балотели в Интер?


Мино Райола връща Балотели в Интер?

1178 0

Мениджърът на Марио Балотели Мино Райола ще се опита да върне футболиста в Интер за втората част от сезона, твърди вестник "Гадзета дело Спорт". Според изданието Райола вече се е свързал с хора от управата на Интер, за да им предложи вариантите за взимането на Марио под наем от Ливърпул и опцията за откупуване. Балотели така и не може да се адаптира в състава на мърсисайдци от началото на първенството, а слабата форма на целия отбор допълнително усложнява положението.

Проблем при завръщането на Балотели обаче може да се окаже нежеланието на по-голямата част от управата на клуба да го видят отново със синьо-черната фланелка. Феновете също не питаят особена любов към 24-годишния футболист. Още когато се появиха първите подобни спекулации, на един от мачовете агитката скандираше "Балотели не ни е нужен!".

Футболистът премина на "Анфийлд" от другия градски отбор Милан, като за десет мача в Премиършип няма нито едно попадение. Той обаче вкара на Лудогорец в Шампионската лига и помогна за победата, която впоследствие се оказа решителна за класирането в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички