Фабрицио Романо обясни какво ще се случи със звездата на Милан Рафаел Леао


Фабрицио Романо обясни какво ще се случи със звездата на Милан Рафаел Леао
Снимка: Getty Images

2681 0

След като италианският гранд Милан си осигури участие в груповата фаза на Шампионска лига през следващия сезон 2023/24, известният спортен журналист Фабрицио Романо обясни каква новина се задава от "Сан Сиро", свързана с голямата звезда в състава на Стефано Пиоли - Рафаел Леао.

Трансферният гуру написа в профила си в социалната мрежа Twitter, че 23-годишният нападател ЩЕ остане при "росонерите" поне до лятото на 2028-а година!

Романо оповести, че още преди 2 седмици националът на Португалия е подписал нов договор, а официалното потвърждение от страна на клуба е само въпрос на време...

Предишното споразумение на Леао с Милан изтичаше на 30 юни 2024-та, а този факт породи много слухове за бъдещето му, но очевидно той няма намерение да си тръгва от Италия. Новият контракт ще му гарантира 5 милиона евро заплата на сезон, както и по още 2 милиона, ако изпълнява определени условия. Освобождаващата клауза в него пък ще бъде в размер на 175 милиона евро!

*Рафаел Леао е играч на Милан от лятото на 2019-а година, когато бе привлечен от френския Лил. До момента се е отчел с 41 гола и 36 асистенции в общо 162 мача във всички турнири. През настоящата кампания показателите му са 14 попадения и 15 голови паса в 47 срещи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Фабрицио Романо обяви бъдещето на играч от Първа лига, който е искан и от Левски, и от ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички