Ериксен пристига в Милано утре, сагата е към своя край


Ериксен пристига в Милано утре, сагата е към своя край
Снимка: Getty Images/Guliver

1505 0

Трансферната сага с преминаването на Кристиан Ериксен от Тотнъм в Интер е към своя финал. Очаква се утре датският национал да пристигне в Милано, където да премине медицински тестове. Според „Скай Спорт Италия“ Интер са се съгласили да платят на „шпорите“ исканите 20 милиона евро.

Новината идва от спортния журналист Джанлука ди Марцио, според когото сделката ще бъде финализирана в следващите 24 часа. Ериксен ще стане третото ново попълнение в състава на Интер по време на зимния трансферен прозорец след пристигането на Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед и Виктор Моузес от Челси под наем. Също така „нерадзурите“ се съгласиха да играят приятелски мач срещу Тотнъм през лятото, в който всички приходи от билети ще отидат в касата на английския клуб като част от сделката.

Във вчерашния ден Кристиан Ериксен бе оставен извън групата на Тотнъм за двубоя срещу Саутхемптън от ФА Къп. Датският футболист ще може да дебютира за Интер още в сряда, когато „нерадзурите“ посрещат Фиорентина в двубой от Купата на Италия. А ето какво е мнението на Жозе Моуриньо за случващото се с Кристиан Ериксен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички