Моуриньо ядосан от сагата с Ериксен


Моуриньо ядосан от сагата с Ериксен
Снимка: Getty Images/Gulliver

2889 0

Треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо е започнал да се изнервя все повече от ситуацията с трансфера на халфа на тима Кристиан Ериксен. Специалния е казал, че подобна ситуация не бива да се случва толкова късно по време на трансферния прозорец. Все още няма официално решение за бъдещето на Ериксен, след като датският национал продължава да бъде обект на безкрайни трансферни спекулации.

Жозе Моуриньо сподели, че разразилата се ситуация е адски неприятна за всички в клуба. Той коментира решението си да остави 27-годишния играч извън групата за срещата от 4-тия кръг на ФА Къп срещу Саутхемптън. „Искам само да кажа, че подобна ситуация не трябва да се случва на 25-ти януари. И причината, че се намираме в такова положение не е по вина на Тотнъм. Единственото нещо, което мога да кажа е, че след моето идване в клуба Ериксен се държи по един много, много професионален начин както с мен, така и с отбора. Отборът на Тотнъм е последният, който трябва да бъде обвиняван за тази ситуация и да пъдем в такова положение на 25-ти януари не е никак приятно“ каза Жозе Моуриньо.

И докато Ериксен е близо до изхода от „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, „шпорите“ най-вероятно ще искат да купят за постоянно халфа Джовани Ло Селсо, който е под наем в отбора от Реал Бетис. А ето каква е най-новата оферта за Кристиан Ериксен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички