Емре Джан: Не съм щастлив в Ювентус


Емре Джан: Не съм щастлив в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1953 0

Полузащитникът на Ювентус Емре Джан призна, че не е доволен от липсата на игрово време от началото на този сезон. Германският национал загуби титулярната си позиция след идването на новия наставник Маурицио Сари, като проблем е и огромната конкуренция, с който "бианконерите" разполагат за средата на терена.

"Не съм доволен от случващото се в момента. Не играя достатъчно. През миналия сезон играх много, особено във важните мачове. И играх добре в тези мачове. През този сезон не получавам шансове", сподели Джан пред медиите в Германия след вчерашното равенство на Бундестима с Аржентина в контролна среща.

"Мисля, че сега като се върна в клуба отново ще получа шанс. Благодарен съм на Йоаким Льов, защото не играя много в Ювентус, но той все пак ме извика. Даде ми шанс и съм щастлив, че играх", допълни централният халф.

Вчера италианското издание "Tuttosport" съобщи, че през януарския трансферен прозорец Ювентус може да предложи Джан и нападателя Марио Манджукич на Манчестър Юнайтед в замяна за френския национал Пол Погба. А с какво Сари вбеси германеца наскоро вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички