Ел-Шаарави се завърна с гръм и трясък и разплака Торино (ВИДЕО)


Ел-Шаарави се завърна с гръм и трясък и разплака Торино (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1417 0

Милан постигна убедителна победа, каквато отдавна не бе постигал в Серия А, надделявайки с 3:0 над Торино. Това се случи при завръщането на Стефан Ел-Шаарави за първи път от 24 януари насам. "Фараона" се разписа на два пъти, като успехът отказа "биковете" от участие в евротурнирите.

Джампаоло Пацини вкара другото попадение за класиката, а и двата отбора завършиха мача с човек по-малко на терена.

Ел-Шаарави откри резултата в 18-ата минута. Той беше намерен с центриране в наказателното поле от Кристиан Дзакардо, овладя топката около точката за на дузпата и прати неспасяемо топката в мрежата на гостите. До края на полувремето нападателят записа пропуск, а отборът му остана с човек по-малко на терена, след като в самия край Дзакардо бе изгонен. Той фаулира като последен в защитата Кристиан Молинаро и получи червен картон, въпреки че в ситуацията останаха съмнения, че играчът на Торино е бил в засада. Треньорът на "росонерите" Пипо Индзаги също бе изгонен на трибуните заради спор с рефера.

През второто полувреме обаче и "биковете" останаха десетима на терена, след като Ван Хинкел беше повален в наказателното поле от Молинаро, който получи червен картон, а Милан правото да изпълни дузпа. При изпълнението й Пацини не пропусна и отпразнува своя гол номер 100 в Серия А.

Милан обаче не приключи дотук. В 66-ата минута Ел-Шаарави разигра двойно с Ван Хинкел и прати топката в далечния ъгъл на Падели за 3:0.

След загубата Торино е на 9-а позиция с 51 точки, а Милан - на десета с 49.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички