Два клуба от Саудитска Арабия още не са се отказали от Пол Погба, изчакват последния момент


Два клуба от Саудитска Арабия още не са се отказали от Пол Погба, изчакват последния момент
Снимка: Getty Images

1124 0

Трансферният пазар все още е отворен в Саудитска Арабия и два клуба се надяват да извършат късен трансфер на Пол Погба от Ювентус, пишат в Италия.

В Саудитска Арабия не се отказват от Погба

Дебютната повторна година на 30-годишния френски полузащитник в Торино беше пълна катастрофа през миналия мандат, дерайлирана от поредица от разочароващи контузии. Той изглежда обаче все още не е готов да се откаже.

Погба направи първото си участие за Ювентус от три месеца, когато влезе от пейката при равенството 1:1 с клуба с Болоня и продължава да се опитва да достигне добро ниво и физическа подготовка.

Gazzetta dello Sport описва подробно как Ал-Ахли и Ал-Итихад все още се надяват да убедят Погба да приеме преместването в Саудитска Арабия преди трансферният им прозорец да затвори на 7 септември.

30-годишният футболист все още се надява да се докаже в Ювентус и се противопоставя на техния интерес, но клубът би бил готов за сделка предвид високите му заплата. Галатасарай се опита да се доближи до Погба, но той отказа каквито и да било разговори, като изясни позицията си и многократно заяви, че е гладен за успехи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички