Два европейски гранда искат звездата на Лацио


Два европейски гранда искат звездата на Лацио
Снимка: Getty Images/Guliver

825 0

Халфът на Лацио Сергей Милинкович-Савич направи впечатляващ сезон с екипа на "орлите" и привлече интереса на редица европейски колоси. Освен това в момента той е със състава на Сърбия на Световното първенство по футбол 2018 и добри изяви там ще увеличи още повече броя на кандидатите за подписа му. 

В последните месеци той е спряган за траснфер в Манчестър Юнайтед и шампиона на Италия - Ювентус. От Лацио обаче няма да се разделят никак лесно със звездата си и искат поне 150 млн. евро за него. "Бианконерите" се надяват да го вземат за под 100 млн. евро, което ще отвори вратата за "червените дяволи" и да надделеят за подписа му. 

По-рано медиите в Италия свързаха сърбина и с трансфер в Реал Мадрид, като от "белия балет" били готови да дадат исканата сума.Освен 150 млн. евро за самия трансфер ще има още 20 млн. бонуси, а играчът ще получи 5-годишен договор с 6 млн. евро на сезон с възможност за увеличение. Халфът има договор с Лацио до 2021 година, като този сезон има 11 гола във всички турнири. Интерес към него има и Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички