Дубай видя първата загуба на Реал, макар и в контрола срещу Милан


Дубай видя първата загуба на Реал, макар и в контрола срещу Милан

1275 0

След 22 поредни победи Реал Мадрид най-накрая си намери майстора, макар и в контролна среща срещу Милан на стадион "Дъ севънс стейдиъм в Дубай".

Световният първенец завърши слабо годината и в експериментален състав и през първото, и през второто полувреме стигна до тежка загуба с 2:4 от позагубилия в последните години блясъка си тим на "росонерите".

Реал Мадрид излезе с част от резервите си, но в стартовия състав личаха имената на Роналдо, Чичарито, Иско и други от скъпоплатените звезди на тима. В 24' обаче Начо Фернандес допусна фатална грешка и изведе Менез сам срещу Кейлор Навас и нападателят не сбърка - 0:1.

В 31' Ел Шарави напомни за голямата си класа, след като получи топката на лявото крило и от 20 метра стреля точно в десния ъгъл на вратата, а Навас така и не успя да парира прецизния удар.

Все пак Кристиано Роналдо успя да върне един гол до почивката. В 40' той получи пас на скорост и с удар от 22 метра без подготовка препарира бившия си съотборник Диего Лопес за 1:2.

На почивката обаче той беше изваден, а в 48' Шарави с впечатляваща самостоятелна акция върна двата гола аванс на своите - 1:3. Все пак Реал опита да се върне в мача и осъществи няколко хубави атаки, но се отчете с доста пропуски, а Хамес тресна и гредата.

Всичко в мача беше решено в 74', когато Пацини с глава преодоля Касияс, а 10 минути по-късно от дузпа Бензема фиксира крайното 2:4 за Милан.

Разбира се, тази загуба няма да се брои за Реал, тъй като е в контролна среща, но Милан даде рецептата, с която "кралете" могат да бъдат победени.

 


Real Madrid Vs AC Milan 2-4 All Goals And... by luffyxguts

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички