Реал отказа 130 милиона за Бейл и отсече: Никога няма да го продадем


Реал отказа 130 милиона за Бейл и отсече: Никога няма да го продадем
Снимка: Getty Images/Guliver

3791 0

Преди около година и половина Реал Мадрид счупи (поне според английските медии, официално няма такава информация) рекорда за най-скъпа покупка в историята, привличайки Гарет Бейл срещу 100 милиона евро (91 милиона по думи на Флорентино Перес).

Феновете на "белия балет" са раздвоени в оценката си на уелсеца, но той вкара във финалите за Купата на Краля, Шампионска лига и Световното клубно първенство, като и трите му попадения бяха решаващи.

Ролята му в Мадрид е доста голяма, а за това свидетелства и информация, която попадна в испанските медии днес. Според популярно предаване, преди седмица Челси е отправил оферта на стойност 130 милиона евро за бившия ас на Тотнъм. Тя обаче е била отказана от Перес.

"Ел пресиденте" няма никакво намерение да се разделя със звездата си, която беше привлечена имено по негово настояване. Към играча има интерес и от страна на Манчестър Юнайтед, но силният човек на "Сантяго Бернабеу" няма да пусне голямата си звезда.

"Бейл не е за продан и никога няма да слушаме оферти за него. Не си представям Реал Мадрид без Кристиано Роналдо и без Гарет Бейл. Това е уникален играч, който вече ни даде много и е безценен за бъдещето на клуба", заяви Перес по повод интереса на "червените дяволи" към уелсеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички