Дори и да напусне Милан, Ибрахимович най-вероятно ще остане в Италия


Дори и да напусне Милан, Ибрахимович най-вероятно ще остане в Италия
Снимка: Gulliver/GettyImages

3883 0

Златан Ибрахимович може да остане част от Италианската Серия А дори и ако не успее да стигне до споразумение с настоящия си тим Милан. „Гадзета дело Спорт“ пише, че бившият шведски национал не иска да приключва кариерата си след незавършен сезон или кампания, която ще бъде по-различна от останалите.

Милан се опитва да удължи договора на Ибрахимович на „Сан Сиро“, след като 38-годишният футболист имаше страхотно влияние върху отбора след завръщането си в тима през месец януари. Самият играч обаче за момента отказва да остане в клуба след края на сезона. Изпълнителният директор на „росонерите“ Иван Газидис отряза заплатите на някои играчи по време на кампанията и продаде други с големи възнаграждения. През януари в Милан направиха изключение със заплатата на Ибрахимович.

Все още не са водени официални преговори за бъдещето на шведската звезда, но напускането на спорния директор Звонимир Бобан може да е причината за желанието на Ибрахимович да напусне, като се твърди, че нападателят е бил ядосан от случилото се в Милан. Дори и 38-годишният футболист да напусне „росонерите“ голяма част от останалите италиански клубове ще са готови да му предложат договор. А ето как Златан Ибрахимович е заплашвал съотборниците си в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички