Джиджи Буфон се завърна в Парма и изкопа дупка на "Енио Тардини" (ВИДЕО)


Джиджи Буфон се завърна в Парма и изкопа дупка на "Енио Тардини" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

12495 0

Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон отказа да спре с футбола на 43 години и от сезон 2021/22 ще се завърне на стадион "Енио Тардини", където ще защитава цветовете на Парма!

Джиджи Буфон игра за "жълто-сините" между 1995 и 2001 година и именно оттам тръгна към Големия футбол. По време на престоя си в клуба той спечели редица трофеи - Купата на Италия, Суперкупата на Италия и Купата на УЕФА!

Днес от Парма намериха много любопитен и интересен начин, по който да обявят завръщането на вратаря в клуба. В един от профилите си в социалните мрежи Парма публикува видео, на което се вижда как мъж в черно горнище с качулка влиза на терена "Енио Тардини"...

Той взима една лопата и започва да копае зад голлинията на една от вратите. От изкопаната дупка той изважда малко ковчеже, в което има тениска на Супермен, екип на Парма и някои стари снимки.

След това мъжът се обажда по телефона и казва "I`m in!" ("вътре съм", "ще участвам" - бел.ред.). От другата страна се чува "Страхотни новини!"...

След това мъжът в черно се обръща, сваля си качулката и става ясно, че това е именно Джиджи Буфон. Той се обръща към камерата и казва "Върнах се!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички