Директор в Милан отказа да коментира бъдещето на Монтела


Директор в Милан отказа да коментира бъдещето на Монтела
Снимка: Guliver/GettyImages

806 0

Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели отказа да даде ясен отговор относно бъдещето в тима на наставника Винченцо Монтела. След неубедителните изяви на „росонерите“ в последните седмици, спекулациите около това, че младият специалист ще бъде освободен се засилиха още повече.

„Избра ли сме в каква посока да вървим и знаем, че нещата не се случват с магическа пръчка. Наясно сме, че имаме състав от млади играчи, като нашата цел бе да изградим солидна основа, която да ни позволи да гоним бъдещи успехи. Знаехме, че ще срещнем трудности и съжаляваме, че за момента не съумяваме да зарадваме нашите фенове, заяви Мирабели в интервю за Скай Спорт Италия.

"От една страна всички ние се нуждаем от време, но от друга нашите фенове заслужават да ги зарадваме, защото ни подкрепят от първия ден, когато дойдохме в Милано. Именно това е нещото, за което съжаляваме най-много, но все пак имаме ясна идея какво искаме да постигнем“, допълни още босът на миланския гранд.

Вчера „росонерите“ завършиха наравно 0:0 при гостуването си на гръцкия АЕК Атина в среща от група D на Лига Европа. Въпреки равенството тимът на Монтела запази лидерската си позиция в класирането с актив от 8 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички