Анхел Ди Мария чака оферта от най-големия съперник на Реал Мадрид


Анхел Ди Мария чака оферта от най-големия съперник на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1593 0

Бъдещето на Анхел Ди Мария все още е във въздуха. Аржентинецът няма да поднови договора си с Пари Сен Жермен, който изтича на 30 юни, а пред него има няколко възможности. Клубът, който е проявил най-голям интерес към него, е Ювентус , но за нападателя е приоритет да играе в Испания и се надява, че Барселона ще направи ход за него, съобщава испанското издание "Sport".

"Бианконерите" искат на всяка цена да подпишат новия свободен агент. Те отговарят на очакванията за заплатата на Ди Мария, освен че му предлагат фиксиран едногодишен договор плюс незадължителен, нещо, което отговаря на изискванията на аржентинеца . Футболистът обаче е решил да отложи решението си, въпреки че Ювентус настоява да реши дали ще подпише за тях тази седмица.

Ди Мария винаги е имал приоритет да се върне да играе в Испания, така че когато интересът на Барса дойде към него, той ще избере тях. Интересът към аржентинеца на "Камп Ноу" се появи, след като видя икономическите различия с Лийдс Юнайтед за Рафиня, така че аржентинецът излиза като "евтина" опция.

Това би било доста противоречиво действие, тъй като аржентинецът игра за най-големия съперник на каталунския тим в Испания - Реал Мадрид, където изкара 4 сезона и спечели Шампионската лига.

Вижте още: Барселона "смъмри" Юнайтед след незадоволителната оферта за Де Йонг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички