Човекът, издал купонджиите от Ювентус, разкри подробности за партито


Човекът, издал купонджиите от Ювентус, разкри подробности за партито
Снимка: Getty Images/Guliver

2326 0

От Ювентус наказаха Артур, Пауло Дибала и Уестън Маккени за партито, организирано в дома на последния, което е в сериозно нарушение с противоепидемичните мерки. Човекът, който е съобщил за случващото се (съседът на Маккени), разказа за случилото се.

"Не мисля, че да си футболист ти позволява правото да си над закона. Около 22:30 отидох да разходя кучето си, видях редица с коли, паркирани отстрани на пътя, както и група хора - всички те без маски, събрани пред входната врата. Имаше Марцедес с испанска регистрация, много джипове и тогава много таксита спираха, а от тях слизаха млади жени. Имайки предвид, че вечерите с приятели не са позволени и че вечерният час тъкмо започна, реших да викна полиция.

Не ми изглеждаха много хора, мислех, че са повече. Може би някои са се махнали. Нямам нищо против Маккени, той е тихо момче и аз съм фен на Ювентус. Съжалявам, но те трябва да мислят повече за играта си, отколкото за партита. Маккени е идеален съсед. Той или си стои вкъщи, или тренира. Изглежда като добър професионалист" - заяви съседът.

А Дибала, Маккени и Артур са наказани от Ювентус за дербито с Торино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички