Ювентус ще накаже Дибала, Маккени и Артур за мача с Торино


Ювентус ще накаже Дибала, Маккени и Артур за мача с Торино
Снимка: Getty Images/Guliver

4918 0

Тримата купонджии на Ювентус, които са нарушили противоепидемичните мерки - Пауло Дибала, Уестън Маккени и Артур, ще бъдат наказани от клуба и ще пропуснат градското дерби срещу Торино, което е в събота, 3 април, информират италианските "Кориере дело Спорт" и "Кориере дела Сера".

Припомняме, че Маккени организира частно парти в сряда вечер (31 март). Негов съсед повикал полиция. Органите на реда не могли да влязат около час, но в крайна сметка го сторили и видяли, че имало над 10 души, включително двамата му съотборници.

Триото ще бъде и глобено. Артур щеше да пропусне срещата така или иначе заради контузия. Въпреки това, Маккени вероятно щеше да попадне в състава и да го замени. Самият Дибала пък вероятно щеше да попадне в състава, след като се е възстановил от своята травма и можеше да запише първи минути от доста време насам.

Друго издание на Ботуша (football-italia) пък информира, че наказанието може дори да се удължи и те да пропусна още едно дерби - това срещу Наполи, което бе неколкократно отлагано още от 3-ия кръг, но в крайна сметка ще се проведе в сряда, 7 април. А именно тези два мача ще решат бъдещето на Андреа Пирло в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички