Червен картон съвсем улесни задачата на Ювентус срещу Бреша


Червен картон съвсем улесни задачата на Ювентус срещу Бреша
Снимка: Getty Images/Gulliver

1533 0

Глътка свеж въздух за Ювентус, който постигна лесна победа срещу Бреша в двубой от 24-ия кръг на Серия А. "Бианконерите" победиха с 2:0 с попадения на Пауло Дибала и Хуан Куадрадо. Юве имаше много спокоен мач, като за това допринесе и червеният картон Флориан Айе още в 37'.

Маурицио Сари остави извън групата голямата звезда Кристиано Роналдо, тъй като следващите седмици са изключително важни за "Старата госпожа", като на 26 феврури предстои двубоят от Шампионска лига срещу Лион, а на 1 март дербито с Интер.

Първата интересна ситуация стана факт още в 3', когато Данило направи добър пробив по левия фланг, след което центрира по земя към Аарън Рамзи, но халфът се забави и стреля в тялото на бранител на "сините". В 10' гостите направих принудителна смяна, след като Енрико Алфонсо получи контузия в главата. На негово място се появи Лоренцо Андреначи.

В следващата минути и двата тима организираха атаки, но без да създадт особено големи опасности. В 38' Флориан Айе получи втори жълт картон, с което приключи интригата. Нападателят на гостите събори Аарън Рамзи на границата на наказателното поле, като от ситуация се възползва Пауло Дибала, който се разписа от отсъдения фаул.

През втората част домакините изцяло владееха случващото се на терена. Гонсало Игуаин и Леонардо Бонучи изпуснаха възможнитите си за второ попадение в двубоя. В 75' Куадрадо и Матюиди направиха страхотна комбинация, която завърши с точен удар на колумбийския футболист. Това бе неговият първи гол в Серия "А" за сезона. В 81' Игуаин вкара с глава, но попадението не бе зачетено преди засада. Малко преди това за радост на феновете на Юве в игра влезе капитанът Джорджо Киелини, който дълго време лекуваше травма. Лоша новина за шампионите, че Миралем Пянич получи травма и не е ясно колко сериозна е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички