Цел на Барселона от Наполи: Похвалите на Шави ми дадоха енергия да се подобрявам


Цел на Барселона от Наполи: Похвалите на Шави ми дадоха енергия да се подобрявам
Снимка: GettyImages

986 0

Полузащитникът на Наполи Станислав Лоботка не отрече, че може да премине в Барселона през лятото. Оценявайки приноса му за шампионската титла на неаполитанци, няколко сериозни клуба проявиха интерес към словака, но изглежда, че с най-големи шансове за подписа му е клубът, който елиминира Наполи в Шампионска лига този сезон.

Мисли само за Наполи, но не съвсем

"Барселона? В момента мисля само за Наполи, но, разбира се, е хубаво, когато твоят идол от детството те хвали за начина, по който играеш. В момента всичко, за което мога да мисля, е да се върна в разположение на Наполи, за да тренирам преди следващия мач", заяви Лоботка, цитиран от "Corriere dello Sport".

Думите на Шави го поласкаха

"Имаме важен мач срещу Аталанта в събота. Но няма да го крия - думите на Шави ми дадоха енергия да продължа да работя върху себе си. Ще видим какво ще стане през лятото", допълни 29-годишният футболист.

Наскоро президентът на Барселона - Жоан Лапорта, потвърди, че клубът се интересува от словашкия национал. "Искаме да подпишем с Лоботка. Вече говорих за него с Деко", каза той. По-рано Лоботка се оцени, че струва 5 милиона евро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички