Буфон: Единият ми син обича Меси, другият - Неймар


Буфон: Единият ми син обича Меси, другият - Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

1639 0

Вратарят на Ювентус и клубна емблема - Джанлуиджи Буфон, призна, че намеренията му са Старата госпожа" да победи Барселона, въпреки наличието на семейна дилема.

"Единият ми син е голям поклонник на Лионел Меси, а вторият - на Неймар. Така че те не знаят за кого да викат на финала. Мисля, че ще се разстроят, ако Юве загуби, заради пристрастията си към този отбор", разкри легендата на пресконференцията преди големия финал в Шампионска лига.

"Традициите на Ювентус, в състава на който винаги са играли великолепни футболисти и големи шампиони, и количеството спечелени трофеи, свидетелстват, че ние не сме тук случайно. Историята говори, че Ювентус винаги или почти винаги трябва да играе поне полуфинал. Въпреки това, в същото време ние чувстваме голяма отговорност, защото имаме шанс да сътворим нещо велико. Но това е почти обичайна ситуация за Ювентус", допълва Буфон.

"Ако победим утре, ще бъда щастлив, ще прегръщам всички наоколо, но след месец и половина ние отново трябва да започнем да работим и да се готвим за поредния сезон. Ние играем за Ювентус, представяме най-добрия италиански клуб и това би била велика победа за нашата история", споделя ветеранът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички