Бреша не издържа и уволни Марио Балотели


Бреша не издържа и уволни Марио Балотели
Снимка: Getty Images/Gulliver

3899 0

Ръководството на Бреша е прекратило договора на Марио Балотели, след като нападателят не се е появил на тренировка. Двете страни са успели да постигнат споразумение за разтрогване на договора си, съобщи Repubblica.

Президентът Масимо Челино реши да покаже вратата на Балотели, който нееднократно пропуска тренировки на тима. Самият нападател твърди, че не е отсъствал от занимания. Балотели държи на версията, че отсъствията му са заради стомашни проблеми, но Челино открито заяви, че пристигането му е „грешка“.

Балотели премина в Бреша миналото лято, подписвайки контракт до 2022 г. Годишната му заплата е 1 млн. евро, която с бонусите може да нарасне 4 пъти. През настоящия сезон той отбеляза пет гола в 19 мача. В хода на кариерата си нападателят игра също в Интер, Манчестър Сити, Милан, Ливърпул, Ница и Марсилия. А какви нововъведения се обсъждат от новия сезон в Серия А - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички