Болоня с Валентин Антов разгроми Специя без Андрей Гълъбинов


Болоня с Валентин Антов разгроми Специя без Андрей Гълъбинов
Снимка: Getty Images/Guliver

2710 0

Българските футболисти в Серия А Валентин Антов и Андрей Гълъбинов не успяха да се изправят един срещу друг в мача между техните отбори Болоня и Специя. Антов влезе в 87-ата минута за успеха на Болоня с 4:1, докато Гълъбинов не попадна в групата на Специя.

Болоня поведе още в 12-ата минута след като Орсолини се разписа от дузпа. Шест минути по-късно Бароу вкара втори гол във вратата на гостите. Исмаили върна едно попадение за Специя в 34-ата минута. През втората част два гола на Свандберг в 54-ата и 60-ата минута убиха интригата в двубоя.

В истински голов трилър се превърна и срещата между Лацио и Беневенто, завършила при резултат 5:3. В 10-ата минута Депаоли си вкара автогол, благодарение на което орлите поведоха. В 20-ата минута Имобиле удвои резултата. Кореа от дузпа покачи на 3:0 в 36-ата. Сау върна едно попадение в 45-ата минута.

В началото на втората част обаче Беневенто си вкара втори автогол чрез Монтипо. В 55-ата Чиро Имобиле изпусна дузпа, а в 63-ата отново от дузпа Виола намали аванса на Лацио. Камил Глик в 85-ата минута направи 4:3, само за да може Имобиле да оформи своя хеттрик в последните секунди и да узакони успеха с 5:3.

Ето как завърши и мачът на Милан срещу Дженоа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички