Без Валентин Антов: Болоня обърна Кротоне


Без Валентин Антов: Болоня обърна Кротоне
Снимка: Getty Images/Guliver

995 0

Отборът на Болоня обърна Кротоне с 3:2 в мач от 28-ия кръг на италианската Серия А. Съставът на Синиша Михайлович губеше с 0:2 до почивката, но след силно второ полувреме обърна развоя на мача и спечели с 3:2. Валентин Антов изгледа мача от пейката и не влезе в игра за Болоня. 

Кротоне доминираше през първата част и се оттеглиха с два гола аванс на почивката. Жуниор Месиас откри резултата в 32-а минута, а нигериецът Сими направи 2:0 от дузпа осем минути по-късно.

Отборът на Болоня излезе преобразен за втората част и натисна съперника. В 62-а минута Родриго Паласио се пребори за топката в наказателното поле и изведе на празна врата Адама Сумаоро, който не сбърка и върна гостите в мача.

В 70-ата минута нидерландецът Джерди Шутен вкара майсторския гол с удар от движение пред дъгата на наказателното поле и изравни за 2:2. Попадението е първо за 24-годишния халф в Серия А.

Пет минути преди края Болоня стигна до трите точки след попадение на Андреас Сков Олсен. Датчанинът се разписа с добавка, след като вратарят на Кротоне отрази шут на Паласио.

Болоня заема 10-о място в класирането с 32 точки, а Кротоне остава на дъното с 15 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички