Бивша звезда на Юнайтед донесе ценна победа за Рома в Серия А


Бивша звезда на Юнайтед донесе ценна победа за Рома в Серия А
Снимка: GettyImages

1280 0

Рома успя да запише втора поредна победа след началото на Серия А, но отново със скромното 1:0. Този път в "жертва" се превърна Кремонеце, а единственото попадение бе дело на Крис Смолинг през втората част.

Първото домакинство на столичани се проведе пред пълни трибуни на стадион "Олимпико", което означава, че на съоръжението са присъставали около 60 000 души. Те видяха пропуски на  Пауло Дибала, Николо Дзаниоло и Пелегрини през първата част и така "вълците" трябваше да се борят с всички сили през второто полувреме. 

Победното попадение дойде след изпълнение на корнер в 66-ата минута, който бе дело на големия натиск през цялото време. Тогава центриране на капитана бе засечено по неспасяем начин от Крис Смолинг, донесъл успеха за домакините. 

Гостите също имаха своите шансове, а в един от тях удар със задна ножица на Десерс премина на сантиметри от дясната греда. Именно той нацели и греда в началото на втората част, когато нигериецът се оказа на стрелкова позиция и от  ръба на наказателното поле разтресе напречната греда.

В последната минута Кремонезе бе близо до изравнителен гол, но топката "облиза" левия страничен стълб след удар на Шарл Пикел.

Вижте останалите новини от Серия А!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички