Бивш таран на ЦСКА не можа да помогне на Еквадор срещу Италия (ВИДЕО)


Бивш таран на ЦСКА не можа да помогне на Еквадор срещу Италия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1139 0

Италия победи Еквадор с 2:0 в контрола, играна в САЩ. Срещата далеч не бе от най-атрактивните, а бившият играч на ЦСКА Жорди Кайседо така и не влезе в игра и изгледа мача от скамейката на южноамериканците.

Страхотно попадение на капитана на Рома!

В 3-та минута "скуадрата" получи право да изпълни пряк свободен удар на границата на наказателното поле. Ударът на Федерико ди Марко бе спрян от стената, но след това Лоренцо Пелегрини с фамозен прав удар от ждроп разстреля вратаря Бурай. В 12-та минута Еквадор можеше да изравни, но Пиеро Инкапие стреля нескопосано от добра позиция.

Малко след това топката с доза късмет попадна в Никола Дзаниоло, който остана очи в очи с Бурай, но вратарят успя да спаси. Постепенно мачът навлезе в едно спокойно русло, без особени опасности и пред двете врати - типично по вкуса на Италия.

Още: Нарушението, направило Италия европейски шампион: Киелини обясни (ВИДЕО)

Лоренцо Пелегрини вкара хубав гол срещу Еквадор

В 69-та минута Гонсало Плата избухна със страхотна солова акция, но ударът му бе спасен от Гулиелмо Викарио, a при добавката Первис Еступинян не уцели вратата. 

Еквадор не създаде нищо опасно до края, а в 90+4' Италия удвои преднината си след ювелирна контраатака. Николо Барела бе изведен очи в очи с вратаря и елегантно копна топката над плонжа му за крайното 2:0.

Роналдо и Португалия с късмет: Франция забърка "групата на смъртта" в Лигата на нациите

Почина Джиджи Рива - най-великият голмайстор в историята на Каляри и Италия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички