Бивш наставник на Ювентус доволен от новите попълнения в клуба


Бивш наставник на Ювентус доволен от новите попълнения в клуба
Снимка: Getty Images

1524 0

Мениджърът на Ювентус в периода 2004-2006 година Фабио Капело заяви, че е останал приятно изненадан от активността на "бианконерите" това трансферно лято. 

Ювентус успя да привлече футболисти като Пол Погба и Анхел Ди Мария, които ще внесат свежест в състава. Ето какво е и мнението на италианския специалист за новите придобивки на "старата госпожа".

„Отлични попълнения, те ще донесат качество и характер в играта на тима. Ще дадат още повече на играта. Винаги съм харесвал много Ди Мария, той има техника и дрибъл, идеален е и ще помогне много за развитието на Влахович. А Погба, освен сила, притежава страхотна визия за играта и с един пас може да разсече цялата отбрана на противниковите тимове", заяви Капело пред "La Stampa".

Ювентус завърши на четвърто място в Серия А миналия сезон, осигурявайки си място в Шампионската лига, след като започна трудно кампанията. Масимилиано Алегри отлично знае, че феновете няма да приемат още една разочароваща година, така че той ще се надява да започне силно, за да се бори с Милан и Интер за първото място.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Матайс Де Лихт се доближава до Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички