Бивш играч на Ювентус: Роналдо и другите играчи влияят върху решенията на клуба


Бивш играч на Ювентус: Роналдо и другите играчи влияят върху решенията на клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1371 0

Бившият защитник на Ювентус Паскуале Бруно разкритикува звездата на тима Кристиано Роналдо. Според него той има прекалено голямо влияние върху процесите в клуба. Бруно не подмина и управлението в момента на гранда от Торино.

"Те имат позорен отбор. Бонучи и Киелини изглеждат като два феномена, но са спечелили 9 титли в четвъртата световна лига. Те победиха Барселона, която беше в упадък, а на следващия ден вестниците писаха, че Ювентус сега е отбор от най-висока класа. Хайде сега", започна италианецът в интервю за "Tiki Taka".

"Ръководството на клуба проваля всичко. Те уволниха Алегри, за да назначат Сари, но той бе изгонен след един сезон, защото Роналдо и съотборниците му управляват съблекалнята. Имам чувството, че играчите влияят на процесите в клуба, което не е добре. Те не трябва да взимат решенията", допълни Бруно.

Както е известно, Ювентус отпадна от Шампионска лига в 1/8-финалите, отстъпвайки на Порто. В Серия А "бианконерите" изостават с 10 точки от Интер, въпреки че имат и мач по-малко. А ето за какво по-рано същият човек нападна Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички