"Битка" между ултраси на ново ниво: Милан "се сби" в морето с ракети (ВИДЕО)


"Битка" между ултраси на ново ниво: Милан "се сби" в морето с ракети (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1770 0

Най-запалените привърженици на италианските тимове Милан и Венеция си спретнаха битка в морето в неделя, 9 януари. В социалните мрежи се разпространиха и кадри от въпросния "спор" между феновете и е нещо, което наистина се вижда рядко.

От плавателните съдове, които можете да видите на кадрите най-долу в материала, летят бомбички и факли навсякъде. Както е известно, Милан гостуваше на Венеция в последния кръг от италианската Серия А и "росонерите" спечелиха с класическото 3:0.

Някои привърженици на Милан решиха да пътуват с плавателен съд до Венеция, но по време на пътешествието си се натъкнаха на плавателен съд, в който е пълно със запалянковци на Венеция. И това бе стартът на "войната".

Венеция се завърна в елита на Италия след 19 години, в които отсъстваше. Милан пък се бори с градския си съперник Интер за титлата в Серия А през тази кампнания, като към момента изостава с 1 точка от "нерадзурите" след 21 мача. Интер обаче е с двубой по-малко.

Именно в мача срещу Венеция пък Златан Ибрахимович изравни впечатляващ рекорд на Кристиано Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички