Безпроблемна шеста поредна победа за Ювентус в Серия А


Безпроблемна шеста поредна победа за Ювентус в Серия А
Снимка: Getty Images/Gulliver

1257 0

Ювентус постигна шеста поредна победа в Серия А. "Бианконерите" победиха с 2:0 отбора на Болоня с голове на Дибала и Матюиди. Дебют за тима от Торино направи вратарят Матия Перин.

"Бианконерите" успяха да успокоят срещата с ранни попадения. Още в 11' минута Дибала се разписа, след като отбита топка попадна в него и от близко разстояние вкара за 1:0. Това е първи гол за аржентинеца от началото на сезона. 5 минути по-късно Роналдо асистира на Матюди за попадение, който с удар по диагонала удвои преднината.

В 27' Роналдо преодоля защитник в наказателното поле и шутира към долния ляв ъгъл, но Лукаш Скорупски го отказа с брилянтно спасяване. До края на първата част липсваха още опасни положения. През втората обаче първото такова бе за гостите. Матия Дестро стреля от движение в наказателното поле, но ударът прелетя точно покрай дясната греда. В 60' Кансело стреля, но мощното му воле беше насочено към десния ъгъл и вратарят на гостите спаси.

В 79' Крейчи изпълни последвалия свободен удар от ръба на наказателното поле. Опитът му беше насочен към горния десен ъгъл, но беше отразен от Матия Перин. 5 минути преди края Кристиано Роналдо получи брилянтно подаване и пропиля голяма възможност, шутирайки от наказателното поле малко встрани от лявата греда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички