Агент разкри: Това лято Икарди отряза два от най-големите клубове в Европа


Агент разкри: Това лято Икарди отряза два от най-големите клубове в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1312 0

Летерио Пиньо, който е един от представителите на звездата на Интер Мауро Икарди, призна, че нападателят през лятото на тази година е получил оферти от два европейски гранда, но е отказал и двете. Кандидатите за аржентинеца са били италианският Ювентус и испанският Реал Мадрид.

"Мауро Икарди би искал да сключи доживотен договор с Интер. Той отдавна играе тук и се смята за наследник на Хавиер Санети. Той ще бъде щастлив да остане в клуба, въпреки всички слухове. Рано или късно ще се срещнем с ръководителите на Интер и ще обсъдим новия контракт. Мауро иска да остане и точно това е казал на представителите на Реал през лятото. "Белите" са смятали, че Бензема ще напусне отбора, заради което са търсели подобен нападател. Ювентус също искаше да види при себе си Икарди, но Мауро не е и помислял да напуска Интер", заяви Пиньо пред "Telelombardia".

Сегашният договор на нападателя с "нерадзурите" е в сила до юни 2021 година. Към момента според transfermarkt.com цената на звездата е 95 милиона евро. През миналия сезон Икарди стана голмайстор на Серия А. През новия сезон той има само едно попадение в 5 мача.

Вижте тази публикация в Instagram.

🏋. #MI9

Публикация, споделена от Mauro Icardi (@mauroicardi) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички