Берлускони установи стриктна трансферна политика в Монца, Антов може и да изгори


Берлускони установи стриктна трансферна политика в Монца, Антов може и да изгори
Снимка: Getty Images/Guliver

1754 0

Бившият министър-председател на Италия Силвио Берлускони въведе нови правила в Монца, който той притежава. Те са свързани с привличането на нови играчи, за което той ще следи изкъсо.

Още преди два месеца собственикът заяви, тимът му ще атакува директно класиране за Шампионска лига, което може да се случи, ако играчите му завършат в топ 4 на Калчото.

Той подчерта, че има списък с желаните играчи, но те трябва да отговарят на няколко прости изисквания: да са италианци, да нямат татуировки, обеци и пиърсинг, да нямат дълга брада и да са спретнати и късо подстригани.

Именно и заради това бившият премиер назначи клубен фризьор, който да отговаря за визията на играчите. От "Tuttosport" пък разкриха, че клубът има интерес към нападателите Единсон Кавани и Един Джеко, но и двамата не са подходящи според поставените условия от Берлускони. 

Междувременно българският бранител Валентин Антов също не отговаря на критерия "италианец" и неговата съдба остава неизвестна. Вижте обаче за каква сума бе купен от ЦСКА!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички