Стефано Сенси подсилва Монца в Серия А


Стефано Сенси подсилва Монца в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1837 0

Монца привлече под наем полузащитника на Интер Стефано Сенси. Контрактът е в рамките на една година, а новината бе обявена официално. 26-годишният играч ще се опита отново да застане в центъра на прожекторите, след като записа неубедителна кампания.

Италианецът ще трябва да докаже на какво е способен, тъй като не впечатли през първия полусезон миналата година и така се стигна до преминаването му в Сампдория отново под наем. Там той реализира едно попадение за 11 срещи, а по-късно получи мускулна контузия, която го извади от терените.

През професионалната си кариера играчът има най-много мачове за тима на Сасуоло, като за него е взел участие в 68 срещи, в които се е отчел с 5 гола и още толкова асистенции. За "змията" пък е бил включен в 5 мача по-малко, но е вкарал 10 пъти и е дал 2 асистенции.

В Монца, чийто собственик е Силвио Берлускони, националът на Италия може да заиграе с родния бранител Валентин Антов, който е част от отбора, но не е ясно бъдещето му, както и с две суперзвезди на световния футбол!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички