Белоти доведе Милан до втора поредна загуба в Серия А (ВИДЕО)


Белоти доведе Милан до втора поредна загуба в Серия А (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1355 0

Милан записа второ поредно поражение в италианската Серия А, след като отстъпи с 1:2 при гостуването си на Торино от междинния 5-и кръг. "Росонерите" поведоха през първото полувреме с попадение на Кжищоф Пьонтек (18') от дузпа, но след почивката "биковете" осъществиха обрат с два гола на Андреа Белоти (72, 76).

Милан бе по-дейният отбор в мача и изпусна отлични положения да увеличи аванса си, когато водеше. През второто полувреме играчите на Марко Джампаоло също изпуснаха да вкарат и в крайна сметка си тръгват с празни ръце от Торино. През уикенда Милан загуби от Интер с 0:2 и се смъкна на 13-а позиция с 6 точки. Торино е 6-и с 9 пункта.

"Трябваше да си решим мача. Контролирахме изцяло срещата и казах на момчетата да не се отпуска, защото Торино е опасен отбор. Нищо не може да ни извини, но не заслужавахме да загубим. Играхме добре и смятам, че си върнахме самочувствието след дербито. Надявам се да започнем с добрите резултати, защото сме на прав път", заяви след срещата треньорът на Милан Марко Джампаоло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички